Grindvloeren

Onderhoudsvriendelijk, sterk en duurzaam

Een grindvloer als een duurzaam alternatief

Grindvloeren zijn warme, natuurlijke en naadloze vloeren die zeer makkelijk te onderhouden zijn. Door de enorme waaier aan kleuren en motieven die in de grindvloer verwerkt kunnen worden, is een grindvloer geschikt voor elk interieur. Grindvloeren bestaan uit gezeefd riviergrind gemengd met epoxyhars. Het grind is verkrijgbaar in verschillende structuren en vele kleuren. U kunt de grindvloer hiermee iedere gewenste sfeer uit laten stralen, van warm en natuurlijk, tot strak en modern.

Een eigen grindvloer ontwerpen

Bij ons is het mogelijk om uw eigen grindvloer voor uw huis, kantoor, winkel of bedrijfspand te ontwerpen. Deze bestaat dan uit verschillende kleuren en is eventueel voorzien van dessins of een logo. Door de verschillende kleuren siergrind te mixen, creƫert u al snel een vloer die perfect bij uw interieur past en helemaal aan uw wensen en eisen voldoet. Op de afbeelding hieronder kunt u een deel van alle mogelijke kleuren zien. Staat de kleur die u zoekt er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op, want het kan zomaar zijn dat we het wel hebben! U kunt op de afbeelding klikken om deze te vergroten.

afbeelding grindvloer kleurenkaart 1
afbeelding grindvloer kleurenkaart 2

Vloeradvies nodig? Wij denken graag met u mee!

ContactOfferte aanvragen


Welke ondervloer is geschikt voor grindvloeren?

Grindvloeren kunnen op bijna elke ondergrond gelegd worden zoals cementdekvloeren, tegelvloeren en houten vloeren. Wij kunnen een siergrindvloer zelfs over een oude vloer heen storten. Hierbij letten wij ook goed op de hoogte van de deuren om hoogteverschillen te voorkomen. Verschillende ondervloeren hebben wel een andere voorbereiding nodig, bijvoorbeeld een tegelprimer, krimpnet, acryllaatprimer en scheurbehandelingen. Op de afbeelding hieronder kunt u per ondervloer zien hoe een grindvloer is opgebouwd. U kunt op de afbeelding klikken om deze te vergroten.

afbeelding matrix grindvloer vloeropbouw

Is het moeilijk om een grindvloer te onderhouden?

Grindvloeren zijn uiterst onderhoudsvriendelijk. Deze vloeren absorberen namelijk het vuil en stof, zodat het niet direct zichtbaar is maar toch vrij eenvoudig met een stofzuiger verwijderd kan worden. Grindvloeren hoeven alleen gedweild te worden als u er iets op morst. Meer hardnekkig vuil en gemorste vloeistoffen verwijdert u met handwarm water, schuurborstel en een waterstofzuiger. Houd rekening bij het gebruik van reinigingsmiddelen dat deze niet agressief en vetarm zijn. Uit ervaring vertellen wij u dat wij alleen al met gewoon handwarm water ook zeer goede reinigingsresultaten behalen.

De voordelen van een grindvloer

Een grindvloer biedt naast een mooie uitstraling ook nog vele andere voordelen:

  • Naadloos (afhankelijk van de oppervlakte)
  • Slijtvast
  • Stof arm
  • Geluidsabsorberend
  • Onderhoudsvriendelijk, sterk en duurzaam
  • Geschikt voor vrijwel iedere ondergrond mits vormvast
  • Geschikt voor vloerverwarming

De vloeren specialist in jouw regio

Heb je vragen of advies nodig over vloeren? Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en helpen u graag verder!

  • Maatwerk
  • Particulier en zakelijk
  • Altijd scherp geprijsd

0646323870 Vrijblijvende offerte aanvragen

Deze week een grindvloer laten leggen. We zijn erg tevreden, zit er strak in!

Wes